Diensten

Wanneer u bouwplannen heeft kunnen wij u wellicht van dienst zijn.
Voor het maken van locatiestudies, een verrassend ontwerp, technisch tekenwerk of het aanvragen van de omgevingsvergunning kunnen wij u hiervoor
uitstekende service bieden. In een informele setting wordt met veel enthousiasme gewerkt aan een grote diversiteit van projecten.

SKILL en Studio JK staan voor:

  • Klantgericht ontwerpen zonder afbreuk te doen aan architectonische kwaliteit
  • Ambitieuze oplossingen bedenken zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen
  • Streven naar het maximale binnen de gestelde voorwaarden
  • Informele samenwerking met professionele kwaliteit
  • Geen standaard oplossingen, maar een ontwerp op maat

Een architect heeft oog voor zaken waar vaak aan voorbij wordt gegaan. De randvoorwaarden van het bestemmingsplan als bouwhoogte, goothoogte en rooilijnen moeten natuurlijk verwerkt worden, maar minstens zo belangrijk zijn de invloed van aanwezige factoren van de locatie als oriëntatie, uitzicht en bezonning. Deze spelen een grote rol in het uiteindelijke ontwerp. Een bouwplan heeft een directe invloed op de omgeving en omgekeerd. Een functionele plattegrond en doordachte routing hebben hun directe weerslag op de uiteindelijke architectuur van het project. Duurzaamheid begint in eerste instantie in het ontwerp van het gebouw zelf. Naast isolatie en materialisatie speelt ook de mate van toetreding van zonlicht een grote rol. Pas daarna komen de installatietechnische mogelijkheden welke al in het ontwerpproces moeten worden geïntegreerd, zodat deze geen losse toevoeging, maar een zorgvuldige aanvulling zijn op het plan. Niet alleen grootschalige projecten, maar ook verbouwingen en uitbreidingen verdienen deze aandacht. Dergelijke ingrepen zijn uiteindelijk toch bedoeld om er nog jaren plezier van te hebben! Bent u geïnteresseerd geraakt of wil u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking!